Inici
Català Castellano English


POSTRES CREATIVES - Postres de Restaurant

Àrea: Altres

Codi: CONSORCI-PIMEC

Horari: Divendres de 18:30 a 22:30 hores

Durada: 16 HORES

Inici: 15/11/2019

Final: 13/12/2019

Preu:

Modalitat: Presencial



VIES D'ACCÉS:

FORMACIÓ BONIFICADA - O - PRIVAT | CURSOS SUBVENCIONATS PER TREBALLADORS I AUTONOMS | PRIVAT


OBJECTIUS:

Elaborar i presentar diferents postres Conèixer les tècniques avançades per l' elaboració de postres pensats per a restaurant.
Recnèixer i saber utiliar les noves matèries primeres utilitzades per a postres.


PROGRAMA:

1.Matèries primeres
2.Deducció i càlcul de necessitats
3.Operacions de regeneració
tècniques innovadores de pastisseria .
4.Funcions de batre, barrejar, pastar, incorporar i tamisar
5.Preparació de bases i motlles
6.El corró, l'espàtula i la màniga
7.Masses, pastes ensucrades i seques, toves, batudes o esponjoses, escaldades, llevades o fermentades
8.Semifreds
9.Cremes farcides
10.Xarops i cobertures
11.Xocolata
12.Postres salades
13.Presentacions
14.Receptari



C. Sot dels Pradals, 20 nau E - 08500 Vic - Tel. 93 883 33 01 - Fax: 93 883 17 37 - info@infocentre.cat

+ INFORMACIÓ

IMPRIMIR


Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.