Inici
Català Castellano English


TALLER DE CUINA

Àrea: Altres

Codi: 70

Horari: DIVENDRES DE 19H A 22H

Durada: 40H

Inici: 02/03/2018

Final: 11/05/2018

Preu:

Modalitat: Presencial



VIES D'ACCÉS:

TREBALLADORS I DESOCUPATS INTERSECTORIAL DE QUALSEVOL SECTOR | PERSONES EN SITUACIÓ D'ATUR | SUBVENCIONATS PER TREBALLADORS I AUTONOMS DE QUALSEVOL SECTOR


PROGRAMA:

Continguts:
1. Cuina espanyola:
1.1. Característiques generals i evolució històrica
1.2. Aliments espanyols més emblemàtics. Productes amb
Denominació d'Origen protegida
1.3. La Dieta mediterrània
2. Cuina tradicional i cuina d'avantguarda. L'actual cuina
espanyola al món; Plats més representatius de la gastronomia
espanyola
2,1. Tapes, pinxos, banderilles, montaditos i cuina en miniatura
2,2. La dieta mediterrània i les seves característiques
2.3. Les cuines de les diferents autonomies. Principals
peculiaritats. Plats més representatius
2.4. Restaurants espanyols més reconeguts
2.5. Utilització de tot tipus de la terminologia culinària
3.Cuina de la resta d'Europa
3.1. La cuina francesa i italiana i les seves característiques. La
seva influència en la gastronomia d'altres països. Plats i productes
més representatius
3.2. La cuina portuguesa, principals característiques i plats més
representatius
3.3. Altres cuines del continent i els seus plats més implantats a
Espanya
4. Altres cuines del món
 



C. Sot dels Pradals, 20 nau E - 08500 Vic - Tel. 93 883 33 01 - Fax: 93 883 17 37 - info@infocentre.cat

+ INFORMACIÓ

IMPRIMIR


Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.