Inici Comparteix

Anglès N3 - nivell B1

Inscriure'm Subvencionat
Descripció

L'objectiu principal és el desenvolupament de les habilitats i les competències comunicatives en llengua anglesa, entrant en contacte amb la llengua i començant a expressar-se i comprendre millor, partint d'un nivell inicial.
Certifica per l'acreditació de l'APTIS, la qual és indefinida i corresponent al MCERL (Marc Comú Europeu de Referència de les Llengues).

Inclou
  • 220h de llengua anglesa
Objectius
  • Competències lingüístiques: ampliació del vocabulari.
  • Comprensió oral: Comprendre els punts principals i informació específica de textos orals (intervencions, debats, amb referències, instruccions, narracions...) de forma clara i amb possibilitat de fer aclariments.
  • Comprendre i identificar la informació essencial, punts principals i detalls rellevants de textos orals.
  • Expressió oral: expressar-se adequadament, de forma eficaç i amb una fluïdesa raonable, de temes o situacions diverses narrant i descrivint experiències o justificant opinions pròpies. Plantejar el discurs de forma coherent i clara, organitzat i cohesionat.
  • Comprensió escrita: Localitzar la informació en els textos més extensos, escriure textos senzills sobre temes quotidians o d’interès personal.
Organitza
Destinataris
Destinat prioritàriament a persones desocupades.

Les inscripcions hauran de ser confirmades pel centre un cop realitzat el procès d'inscripció i haver entregat la documentació necessaria.

Si estàs interessat i vols inscriure't
, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:


- Fes clic al botó superior "Inscriure't"
- Posat en contacte amb nosaltres a travès del menú "Contacta"
- Escriu-nos per Whatsapp
Agenda de cursos
Inici previst: 7 de febrer de 2023
Fi:28 d'abril de 2023
Modalitat: Aula virtual


Horari
De dilluns a divendres de 09:00 a 13:00
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació