Inici Comparteix

Anglès N3 - nivell B1

Inscriure'm Subvencionat
Descripció

Saps quin és el teu nivell d'anglès? Si no ho saps i vols fer una prova de nivell fes clic aquí.

Si vols millorar el teu nivell i acreditar el teu nivell t'oferim aquesta formació subvencionada de 220 hores de durada en modalitat presencial per aconseguir-ho, que et presentem a continuació:

Inclou
Formació en llengua anglesa 100 % subvencionada.
Examen oficial de Cambridge Logo examen Cambridge
Formació de prevenció de riscos laborals i orientació laboral.
Objectius
Objectius generals:
Adquirir un grau satisfactori de domini de la competència comunicativa en llengua estrangera(anglès) en comprensió oral i escrita, expressió i interacció oral i expressió escrita, que permeti una certa autonomia en situacions de la vida quotidiana i una iniciació en altres situacions de comunicació menys habituals, de manera adequada i en una llengua estàndard. 


  • Competències lingüístiques: ampliació del vocabulari.
  • Comprensió oral: Comprendre els punts principals i informació específica de textos orals (intervencions, debats, amb referències, instruccions, narracions...) de forma clara i amb possibilitat de fer aclariments.
  • Comprendre i identificar la informació essencial, punts principals i detalls rellevants de textos orals.
  • Expressió oral: expressar-se adequadament, de forma eficaç i amb una fluïdesa raonable, de temes o situacions diverses narrant i descrivint experiències o justificant opinions pròpies. Plantejar el discurs de forma coherent i clara, organitzat i cohesionat.
  • Comprensió escrita: Localitzar la informació en els textos més extensos, escriure textos senzills sobre temes quotidians o d’interès personal.
Organitza


“Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya –SOC- amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional“.

Destinataris
Formació adreçada prioritàriament a persones en situació d'atur. Poden accedir un nombre persones que es trobin en actiu (a confirmar pel centre).

Les inscripcions hauran de ser confirmades pel centre un cop realitzat el procès d'inscripció i haver entregat la documentació necessaria.

Si estàs interessat i vols inscriure't
, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:

  • Fes clic al botó superior "Inscriure't".
  • Posat en contacte amb nosaltres a travès del menú "Contacta".
  • Escriu-nos per Whatsapp.


Atenció:
La inscripció definitiva haurà de ser confirmada pel centre un cop entregada tota la documentació necessària.
La inscripció per la web no assegura la plaça per la realització del curs.

Agenda de cursos
Pendent de confirmar - inici imminent 2023.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació