Inici Comparteix

Control de l'estrès, burnout i altres cingles psicosocials

Inscriure'm Subvencionat
Descripció
Canvis, incertesa, urgència, exigència, ... Són factors que poden ser desencadenants d'estrès, entès com la reacció que disposa l'organisme per fer front aquestes situacions. El problema esdevé quan aquesta situació no acaba i aquest estrès s'allarga en el temps i comencen les afectacions a la conducta, a la salut, a l'estat d'ànim, ... Que acaba afectant la salut de les persones.

Sí aquesta situació es troba en un àmbit laboral, podrem parlar de la síndrome de "Burnout" traduït literalment com "Estar cremat". L'OMS la reconeix com a malaltia laboral on la persona pateix personalment, de salut i laboral on a part dels anteriors símptomes descrits pot patir un cansament emocional i tenir una escassa realització personal en l'àmbit laboral.

Modalitat: Aula virtual
Objectius
L'objectiu del curs és donar la informació necessària perquè la persona pugui conèixer i prendre consciència de les situacions que li poden provocar estrès i donar eines i recursos per tal que pugui fer front a aquesta situació.

El curs està pensat en la persona per proporcionar-li eines que li puguin ajudar davant aquesta situació, tot i que pot ser que sigui deguda a altres factors en què la persona tingui més difícil l'actuació.

Resumits, els principals objectius d'aquest curs son:
  • Presentar les conseqüències de riscos laborals d'origen psicosocial: Estrès, mobbing i les seves variants.
  • Donar a conèixer les tècniques d'avaluació d'aquests riscos i les mesures preventives més adequades per evitar la seva aparició.

Organitza
Logo Infocentre - Consorci - PIMEC
Destinataris
Curs subvencionat a travès del Consorci per la formació Continua de Catalunya destinat principalment a:
  • Treballadors en actiu (Autonòms o en règim general)
  • Treballadors que hagin estat en situació d'ERTO
També podran accedir-hi, pendent de confirmació:
  • Treballadors en situació d'atur
  • Treballadors de l'administració pública
Agenda de cursos
Inici:23/05/2022
Fi: 20/06/2022
Duració: 25 hores
Horari
Dimarts, dimecres i divendres de 18:00 a 21:00
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació