Inici
Català Castellano English

Gestionem subvencions i ajuts

Gestió de les Bonificacions de la Formació per a les Empreses

A Infocentre us realitzem totes les gestions necessàries per a la bonificació de la formació directament de les quotes de la Seguretat Social de la vostra empresa.

Sol·licitud i/o gestió de subvencions a entitats públiques

Per tal de poder donar un servei integral a l’empresa, realitzem les gestions necessàries per a la subvenció, bonificació i/o ajuts per tal de finançar els cursos, estudis i altres activitats realitzades per la empresa, i més concretament amb:

• Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya

• Departament de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat de Catalunya

• Fundación Estatal para la Formación en el Empleo

• Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales

• Ministerio de Ciencia y Tecnología

• Diputació de BarcelonaVies d'accés:

FORMACIÓ BONIFICADA - O - PRIVAT

Totes les empreses que cotitzen per formació professional disposen d'un Crèdit de Formació Anual. Aquest crèdit, no s'ha d'entendre com un crèdit bancari, és la quantia per invertir en Formació, és a dir, un import que li correspon a cada empresa, d´ús lliure per la formació.

Una vegada realitzada la formació, la despesa será deduïda mitjançant les cotitzacions a la Seguretat Social. L' organisme encarregat de la gestió de la bonificació és la Fundación Tripartita para la Formación en el empleo.

El crèdit prové de l'import cotitzat per l'empresa en concepte de Formació Professional, durant l'any anterior.

Llavors el crèdit per formació varia en funció de l'empresa i es fa efectiu mitjançant Bonificacions en les cotitzacions de la Seguretat Social.

Des d' INFOCENTRE us realitzarem totes les gestions necessàries per tal de bonificar la formació, sense aquesta representi un cost per l'empresa.

També és pot realitzar el curs a nivell privat.

CURSOS SUBVENCIONAT PER PERSONES DESOCUPADES

Aquests cursos són adreçats principalment a persones que es troben en situació d' atur i estan inscrits a l' Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya

CURSOS SUBVENCIONATS PER TREBALLADORS I AUTONOMS

Aquest curs és directament subvencionat per treballadors i autònoms de qualsevol sector, través del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya

Aquests cursos són adreçats principalment a treballadors i són subvencionats pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya.

PRIVAT

Qualsevol persona pot accedir als nostres cursos de forma privada.Tel. 93 883 33 01 - info@infocentre.cat - C. Sot dels Pradals, 20 Nau E - 08500 Vic
Avís legal


Cursos subvencionats de formació contínua per als treballadors de Vic i Osona.

L’objectiu d’INFOCENTRE és donar servei en tots els aspectes relacionats amb la formació i el desenvolupament empresarial i local.
Oferim cursos subvencionats per als treballadors de Vic (Osona), així com classes d'anglès online i cursos tècnics,
a partir d’un equip humà professional, amb ferma voluntat de servei, innovació i evolució constant.