Certificat de professionalitat de la família Agroalimentària.
Inclou
El certificat de Professionalitat està compost dels següents móduls: 240h + 40h.
Higiene General a la Indústria Alimentària 80h.
Manteniment bàsic de màquines i instal.lacions a la Indústria Alimentària 70h.
Manipulació de càrregues amb carretons elevadors 50h.
Formació complementària (Inserció laboral i Prevenció de Riscos Laborals) 40h.
Alfabetització Informàtica 25h.
Pràctiques a empresa 40h.
Ocupacions o llocs de treball relacionats:
Mosso de càrrega i descarrega, magatzem.
Peons a la indústria alimentaria, begudes, tabac...
Auxiliar de planta alimentària
Auxiliar de manteniment a la indústria alimentària
Objectius
Els objectius d'aquesta formacions són:
Aconseguir la formació bàsica per treballar dins del sector agroalimentàri.
Aconseguir la certificació dels coneixements a travès de l'obtenció del certíficat de professionalitat.
Aconseguir les competencies transversals necessaries per afrontar un procés de selecció des de la detecció de les ofertes adequades a la persona fins a la realització del procés de selecció propiament dit.
Organitza
Destinataris
El programa del FOAP, subvencionat pel SOC a través de la Generalitat de Catalunya està destinat a:
Principalment a persones en situació d'atur que desitgen/necessiten reciclar-se per l'obtenció d'un certíficat de professionalitat que acrediti els seus coneixements.
També està destinat a persones en situació d'actiu (Treballant) que vulguin formar-se per una millora de la seva ocupabilitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació