Coneix les novetats d'Infocentre i de la formació

Hem creat aquesta pàgina perquè estiguis al dia de les novetats d'Infocentre i també de la formació, tant per a l'empresa per formar equips com per a tu.
 • Vacances, ordre i futur professional

  Publicat el 03/08/2022
  Des d'Infocentre t'animem a dedicar algun dia de les teves vacances, amb la tranquil·litat i distància de la rutina i estrès habituals, a pensar en el teu futur professional.
  Llegeix tot l'article
 • A Infocentre t’ajudem a crear a mida el teu itinerari formatiu

  Publicat el 30/06/2022
  Infocentre posa a l’abast dels particulars l’opció d’assessorament en itinerari formatiu. El nostre equip t’acompanyarà, aconsellarà i escoltarà per tal d’acabar dibuixant l’itinerari formatiu que més s’adapti als teus objectius i necessitats.
  Llegeix tot l'article
 • Treu el màxim profit de les bonificacions FUNDAE amb Infocentre

  Publicat el 30/05/2022
  Infocentre facilita l’ús de les bonificacions FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) a les empreses. Com a entitat formativa, Infocentre s’encarrega de la gestió global dels cursos bonificats, des de l’assessorament i acompanyament fins a la justificació legal que acredita l’utilització del finançament per a la formació del personal de l’empresa.
  Llegeix tot l'article
 • Armes per a una guerra cibernètica

  Publicat el 27/04/2022

  Un ciberatac, atac cibernètic o atac informàtic és un conjunt d’accions dirigides contra sistemes d’informació, com podrien ser bases de dades o xarxes electròniques, amb l’objectiu de perjudicar una persona, una empresa o una institució.

  Llegeix tot l'article
 • 5 Consells per a compaginar feina i formació

  Publicat el 04/04/2022

  La formació és sempre clau per a continuar avançant en l’àmbit professional. No només per a la persona que busca introduir-se en el món laboral, sinó també per a aquelles persones que volen avançar o fins i tot canviar de direcció en la seva carrera professional. 

  No obstant això, un cop iniciada l’activitat laboral, compaginar la formació amb la feina pot ser un objectiu desafiant; sobre tot a causa de la necessitat d’administrar correctament el temps dedicat a cada activitat.
  Llegeix tot l'article
 • Consells per a reinventar-se professionalment

  Publicat el 25/02/2022

  “Reinvenció professional” és un terme que ja s’ha fet espai entre el vocabulari d’ús comú. Cada vegada ho escoltem més, ja que, durant els últims anys, el nombre de transicions laborals va en augment.

  Llegeix tot l'article
 • A Infocentre t’acompanyem amb la formació del teu equip

  Publicat el 09/02/2022

  A Infocentre t’acompanyem i assessorem en la formació del teu equip perquè en puguis treure el màxim rendiment.

  I com sabem fins a quin punt la formació contínua és indispensable, oferim plans de formació subvencionats, a cost 0 per a les empreses.

  Llegeix tot l'article
 • Pla d’igualtat: què és, quines empreses hi estan obligades i què ha d’incloure?

  Publicat el 01/02/2022

  Saps què és i quines empreses estan obligades a desenvolupar i implementar un pla d'igualtat?

  Al llarg d’aquest article, donarem resposta a aquestes preguntes i repassarem què és el registre retributiu, l’auditoria salarial i la valoració de llocs de treballs que acompanya a l’auditoria i que cal incorporar als plans d’igualtat.

  Llegeix tot l'article
 • Reptes formatius causats per la digitalització per a 2022

  Publicat el 20/01/2022

  Comença un any nou i, tal com dicta la tradició, és un bon moment per a fer una anàlisi sobre quins són els objectius i reptes que ens planteja una nova etapa.

  Llegeix tot l'article
 • Competències digitals: estàs al dia, segons la Comissió Europea?

  Publicat el 29/12/2021
  Les competències digitals no són només assumpte dels nous perfils d’ocupació nascuts del panorama electrònic: la societat actual obliga a disposar d’un cert grau de competència en el món digital, sigui per a gestionar la nostra vida personal, sigui en l’ambient professional. 
  Llegeix tot l'article
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació