Coneix les novetats d'Infocentre i de la formació

Hem creat aquesta pàgina perquè estiguis al dia de les novetats d'Infocentre i també de la formació, tant per a l'empresa per formar equips com per a tu.
 • Com preparar-se per buscar feina?

  Publicat el 30/08/2023
  Preparar-se per buscar feina requereix temps, esforç i planificació. Des d'Infocentre et podem ajudar en tots aquests passos. Contacta amb nosaltres i aconseguiràs brillar a les teves entrevistes de feina!
  Llegeix tot l'article
 • A Infocentre acompanyem a les entitats i organitzacions a dissenyar accions formatives

  Publicat el 31/07/2023
  Infocentre ajuda a les entitats i organitzacions a desenvolupar activitats formatives que promoguin el creixement i el desenvolupament dels seus membres.
  Llegeix tot l'article
 • Aprofita quan estàs a l'atur per formar-te a Infocentre

  Publicat el 28/06/2023
  Estàs a l’atur? Quan estàs a l'atur pot ser una oportunitat per aprofitar el temps lliure i dedicar-te a la formació. La formació continua és essencial per millorar les teves habilitats, ampliar els coneixements i augmentar les oportunitats professionals. A Infocentre t’oferim formació subvencionada a cost 0 per a tu. Assoleix els teus objectius professionals amb la nostra oferta formativa.
  Llegeix tot l'article
 • La formació professional dual: més sortides i sous competitius

  Publicat el 31/05/2023

  Si encara no saps què estudiar o necessites un gir a la teva vida professional, a Infocentre t’ajudem a trobar la FP dual més adequada a tu i a les teves necessitats.

  Llegeix tot l'article
 • 7 professions amb futur que, potser, no t’havies plantejat

  Publicat el 26/04/2023

  En un món en constant evolució, on la tecnologia i la globalització estan canviant la manera com treballem, és crucial estar al corrent de les tendències laborals per poder prendre decisions informades sobre la nostra carrera professional.

  Llegeix tot l'article
 • Com serà la formació professional del futur?

  Publicat el 30/03/2023

  Amb l’era digital actual, la formació professional s’està adaptant per a preparar els estudiants per a una nova generació de professions híbrides que combinen habilitats tècniques amb habilitats personals, socials i creatives.

  A Infocentre, estem compromesos en transformar i millorar constantment la nostra oferta formativa per a respondre als canvis i necessitats del mercat.

  Llegeix tot l'article
 • Lifelong learning: per què i com incorporar-lo al teu dia a dia?

  Publicat el 01/03/2023

  el lifelong learning és una eina clau per a mantenir-nos competitius i actualitzats en un món en constant evolució i disposes de moltes eines al teu abast per a incorporar-lo de manera còmode al teu dia a dia.

  I si no saps per on començar, no et preocupis. A Infocentre, podem dissenyar-te un camí formatiu adaptat al teu perfil i necessitats, concebut per a acostar-te als teus objectius professionals i personals i tenint en compte els teus recursos i motivacions.
  Llegeix tot l'article
 • 10 propòsits professionals per a 2023

  Publicat el 25/01/2023

  Gener és un mes durant el qual solem marcar-nos una sèrie de propòsits per a l’any nou. 

  A continuació, veurem 10 idees de propòsits professionals que poden ajudar-te a evolucionar laboralment durant aquest nou any. Comencem?

  Llegeix tot l'article
 • Estils de gestió per a liderar equips

  Publicat el 21/12/2022
  Gestionar equips és de les tasques més complicades que existeixen. Sovint, complaure a tothom o gestionar de manera impecable serà impossible o molt complicat. Però conèixer els estils de gestió, tenir la possibilitat de provar diverses estratègies i conèixer els seus punts forts i febles aporta capacitat d’adaptació i la possibilitat de marcar la diferència per als teus treballadors. A Infocentre, disposem d’una experiència de més de vint anys acompanyant a empreses i persones a obtenir el seu màxim potencial.
  Llegeix tot l'article
 • Les habilitats professionals guanyen terreny a les titulacions

  Publicat el 30/11/2022

  És cert que alguns llocs de treball requereixen titulacions pel seu exercici. En certs casos, és ineludible. Però en molts altres, els títols no són suficients per a garantir l’adequació d’una persona per a una vacant.

  Llegeix tot l'article
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació