Coneix les novetats d'Infocentre i de la formació

Hem creat aquesta pàgina perquè estiguis al dia de les novetats d'Infocentre i també de la formació, tant per a l'empresa per formar equips com per a tu.
 • Lifelong learning: per què i com incorporar-lo al teu dia a dia?

  Publicat el 01/03/2023

  el lifelong learning és una eina clau per a mantenir-nos competitius i actualitzats en un món en constant evolució i disposes de moltes eines al teu abast per a incorporar-lo de manera còmode al teu dia a dia.

  I si no saps per on començar, no et preocupis. A Infocentre, podem dissenyar-te un camí formatiu adaptat al teu perfil i necessitats, concebut per a acostar-te als teus objectius professionals i personals i tenint en compte els teus recursos i motivacions.
  Llegeix tot l'article
 • 10 propòsits professionals per a 2023

  Publicat el 25/01/2023

  Gener és un mes durant el qual solem marcar-nos una sèrie de propòsits per a l’any nou. 

  A continuació, veurem 10 idees de propòsits professionals que poden ajudar-te a evolucionar laboralment durant aquest nou any. Comencem?

  Llegeix tot l'article
 • Estils de gestió per a liderar equips

  Publicat el 21/12/2022
  Gestionar equips és de les tasques més complicades que existeixen. Sovint, complaure a tothom o gestionar de manera impecable serà impossible o molt complicat. Però conèixer els estils de gestió, tenir la possibilitat de provar diverses estratègies i conèixer els seus punts forts i febles aporta capacitat d’adaptació i la possibilitat de marcar la diferència per als teus treballadors. A Infocentre, disposem d’una experiència de més de vint anys acompanyant a empreses i persones a obtenir el seu màxim potencial.
  Llegeix tot l'article
 • Les habilitats professionals guanyen terreny a les titulacions

  Publicat el 30/11/2022

  És cert que alguns llocs de treball requereixen titulacions pel seu exercici. En certs casos, és ineludible. Però en molts altres, els títols no són suficients per a garantir l’adequació d’una persona per a una vacant.

  Llegeix tot l'article
 • Diversitat i inclusió a l’empresa: per què és important i com es pot millorar?

  Publicat el 28/10/2022
  En matèria de diversitat i inclusivitat, encara queda molt camí per recórrer. I les empreses que més aviat ho incorporin de manera genuïna a la seva cultura són les empreses amb més possibilitats de liderar en un futur cada cop més inclusiu.
  Llegeix tot l'article
 • Certificats de professionalitat de nivell 3: quins són els seus avantatges?

  Publicat el 30/09/2022

  A Infocentre, som centre acreditat per a impartir la formació i titulació dels certificats de professionalitat dels tres nivells. 

  Llegeix tot l'article
 • Consells per a preparar bé el teu currículum vitae

  Publicat el 31/08/2022

  A Infocentre et podem ajudar a conèixer la millora manera de construir el teu CV, i així demostrar el teu potencial a les possibles empreses. A més, en el cas de ser necessari ajudar-te a construir una carta de presentació o autocandidatura, que podràs acompanyar del CV, realitzant així una candidatura molt més completa.

  Llegeix tot l'article
 • Vacances, ordre i futur professional

  Publicat el 03/08/2022
  Des d'Infocentre t'animem a dedicar algun dia de les teves vacances, amb la tranquil·litat i distància de la rutina i estrès habituals, a pensar en el teu futur professional.
  Llegeix tot l'article
 • A Infocentre t’ajudem a crear a mida el teu itinerari formatiu

  Publicat el 30/06/2022
  Infocentre posa a l’abast dels particulars l’opció d’assessorament en itinerari formatiu. El nostre equip t’acompanyarà, aconsellarà i escoltarà per tal d’acabar dibuixant l’itinerari formatiu que més s’adapti als teus objectius i necessitats.
  Llegeix tot l'article
 • Treu el màxim profit de les bonificacions FUNDAE amb Infocentre

  Publicat el 30/05/2022
  Infocentre facilita l’ús de les bonificacions FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) a les empreses. Com a entitat formativa, Infocentre s’encarrega de la gestió global dels cursos bonificats, des de l’assessorament i acompanyament fins a la justificació legal que acredita l’utilització del finançament per a la formació del personal de l’empresa.
  Llegeix tot l'article
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació