Solucions formativesSolucions de formació per empreses i persones


Programa una videoconsulta


A Infocentre acompanyem a empreses i persones a obtenir el seu màxim potencial a través de solucions formatives a midaLa nostra visió:

Assolir l’excel·lència posant al centre les persones


Fa més de 20 anys, Infocentre naixia per donar resposta a les necessitats de formació de les persones, sent un lloc de trobada per a compartir el coneixement entre docents i alumnes oferint un entorn agradable i posant a disposició de l'alumnat les tecnologies per a la seva formació. Durant tots aquests anys la voluntat de servei, la innovació i l'evolució constant han sigut i segueixen ben presents en el nostre ADN.


La nostra missió:

Impulsar el creixement d’empreses i persones mitjançant la formació


De nombrosos personatges històrics ens han quedat frases sobre la importància de la formació, de la cultura i de la incidència sobre les persones. Ja sigui en temps de l'antiga roma, de la revolució industrial o de l'actualitat, la formació s'ha demostrat com la principal eina per a la millora de la situació personal de la persona i de la seva aportació a la societat en la qual viu. Avui en dia, aquesta situació segueix sent més vigent que mai i es demostra que la formació és la principal eina de millora de la situació personal i laboral.

Els nostres valors diferencials


Solucions formatives

Orientació a persones i resultats


A Infocentre estem segurs que posant al centre les persones és possible millorar la seva satisfacció, engagement i fidelització, fet que produeix un impacte en l’assoliment dels objectius d’empreses i persones.

Solucions formatives

Sempre al teu costat


Acompanyem a les persones i organitzacions a assolir els seus objectius corporatius i professionals, des de la realització del diagnòstic inicial fins a l’avaluació de l’impacte dels resultats.

Solucions formatives

Solucions formatives personalitzades


Estem convençuts que la formació a mida és la clau per assolir els objectius de les empreses i les persones, ja que a partir d’un anàlisi inicial de necessitats i punts de millora, som capaços de dissenyar l’itinerari adequat per a l’obtenció de resultats.

Solucions formatives

Innovació i transformació digital de la formació


A Infocentre, tenim clar que la transformació digital en un sector com la formació és crucial per satisfer les necessitats de les empreses i de les persones i produir un impacte en el seu rendiment i productivitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació