Inici Comparteix

Operacions auxiliars d'elaboració en la industria alimentària (INAD0108)

Inscriure'm Subvencionat
Descripció
Certificat de professionalitat de la família Agroalimentària.
Inclou
El certíficat de professionalitat està format pels següents mòduls formatius:
  • MF0432: Manipulació de càrregues amb carretons elevadors
  • MF0543_1: Preparació de matèries primeres.
  • MF0544_1: Operacions bàsiques de processos de productes alimentaris
  • MF0545_1: Envasat i empaquetat de productes alimentaris
Objectius
Els objectius d'aquesta formació són:
  • Aconseguir la formació bàsica per treballar dins del sector agroalimentàri.
  • Aconseguir la certificació dels coneixements a travès de l'obtenció del certíficat de professionalitat.
  • Aconseguir les competencies transversals necessaries per afrontar un procés de selecció des de la detecció de les ofertes adequades a la persona fins a la realització del procés de selecció propiament dit.
Organitza
Destinataris
El programa del FOAP, subvencionat pel SOC a través de la Generalitat de Catalunya està destinat a:
  • Principalment a persones en situació d'atur que desitgen/necessiten reciclar-se per l'obtenció d'un certíficat de professionalitat que acrediti els seus coneixements.
  • També està destinat a persones en situació d'actiu (Treballant) que vulguin formar-se per una millora de la seva ocupabilitat

Agenda de cursos
Inici: 03/06/22
Fi: 29/07/22
Duració: 340 hores
Horari
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores. (Alguns dies de 15h A 19h)
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació