Inici Comparteix

Operacions auxiliars d'elaboració en la industria alimentària

Inscriure'm Subvencionat
Descripció
Certificat de professionalitat de la família Agroalimentària.

La fabricació dels aliments que consumim es una de les activitats que durant aquests temps han demostrat la seva importància i n'ha demostrat la seva necessitat. La importància de la transformació de la matèria primera per aconseguir productes alimentaris que arribin en les condicions òptimes als clients és una missió que tenen les empreses de l'alimentació. 

El sector de l'alimentació és un dels més importants sectors dins de l'economia espanyola i representa un percentat molt important del PIB i del nombre de treballadors que ocupen.

Video INAD de Infocentre

Per aquests motius, el sector ofereix nombroses oportunitats a qualsevol persona que estigui interessada en desenvolupar-hi la seva activitat professional.
El certíficat d'operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentaria és un certíficat de professional que té per objectiu principal donar a l'alumne el coneixements i les competències professionals per desenvolupar l'activitat laboral i aconseguir-ne la seva acreditació.

Si vols més informació en relació als certíficats de professionalitat, pots consultar el nostre bloc, fent clic aquí.
Inclou
Títol de Certíficat de professionalitat de nivell 1 en Operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària.
Carnet de conductor de carretons elevadors
Objectius
Els objectius d'aquesta formació són:

  • Aconseguir la formació bàsica per treballar dins del sector agroalimentàri.
  • Aconseguir la certificació dels coneixements a travès de l'obtenció del certíficat de professionalitat.
  • Aconseguir les competencies transversals necessaries per afrontar un procés de selecció des de la detecció de les ofertes adequades a la persona fins a la realització del procés de selecció propiament dit.


El certíficat de professionalitat està format pels següents mòduls formatius:
  • MF0432: Manipulació de càrregues amb carretons elevadors (50 hores)
  • MF0543_1: Preparació de matèries primeres. (50 hores)
  • MF0544_1: Operacions bàsiques de processos de productes alimentaris (110 hores)
  • MF0545_1: Envasat i empaquetat de productes alimentaris (50 hores)

Una vegada finalitzat els diferents mòduls, l'alumne podrà realitzar les pràctiques corresponents al certíficat de professionalitat (40 hores).


A continuació pots consultar les característiques del certíficat segons la informació que proporciona el SEPE, fent clic aquí.
Organitza
Destinataris
El programa del FOAP, subvencionat pel SOC a través de la Generalitat de Catalunya està destinat a:

  • Principalment a persones en situació d'atur que desitgen/necessiten reciclar-se per l'obtenció d'un certíficat de professionalitat que acrediti els seus coneixements.
  • També està destinat a persones en situació d'actiu (Treballant) que vulguin formar-se per una millora de la seva ocupabilitat

Si estàs interessat i vols inscriure't
, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:


- Fes clic al botó superior "Inscriure't"
- Posat en contacte amb nosaltres a travès del menú "Contacta"
- Escriu-nos per Whatsapp
Agenda de cursos
Inici previst: Setembre 2023

Duració 340 hores


Horari
La distribució de les sessions es determina en el calendari de la formació.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació