Inici Comparteix

Operacions auxiliars d'elaboració en la industria alimentària

Inscriure'm Subvencionat
Descripció

Certificat de professionalitat de la família Agroalimentària.


  • La fabricació dels aliments que consumim es una de les activitats que durant aquests temps han demostrat la seva importància i n'ha demostrat la seva necessitat.
  • La importància de la transformació de la matèria primera per aconseguir productes alimentaris que arribin en les condicions òptimes als clients és una missió que tenen les empreses de l'alimentació.
  • El sector de l'alimentació és un dels més importants sectors dins de l'economia espanyola i representa un percentat molt important del PIB i del nombre de treballadors que ocupen.

Video INAD de Infocentre

Per aquests motius, el sector ofereix nombroses oportunitats a qualsevol persona que estigui interessada en desenvolupar-hi la seva activitat professional.
El certíficat d'operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentaria és un certíficat de professional que té per objectiu principal donar a l'alumne el coneixements i les competències professionals per desenvolupar l'activitat laboral i aconseguir-ne la seva acreditació.

Si vols més informació en relació als certíficats de professionalitat, pots consultar el nostre bloc, fent clic aquí.


Inclou

  • Títol de Certíficat de professionalitat de nivell 1 en Operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària.
  • Carnet de conductor de carretons elevador.

Objectius


Objectiu general:

  • Aconseguir la formació bàsica per treballar dins del sector agroalimentàri.
  • Aconseguir la certificació dels coneixements a travès de l'obtenció del certíficat de professionalitat.
  • Aconseguir les competencies transversals necessaries per afrontar un procés de selecció des de la detecció de les ofertes adequades a la persona fins a la realització del procés de selecció propiament dit.


Temari:


  • MF0543_1: Preparació de matèries primeres (50h)

  • MF0544_1: Oper. Bàsiques proc. Productes alimentaris (110h).
    • UF0697:Utilitació equips i eines en l’elaboració i tractament de productes alimentaris (50h).
    • UF0698: Maneig d’instal·lacions per l’elaboració de productes alimentaris (60h).

  • MF0545_1: Envasat i empaquetat de productes alimentaris (50h).

  • MF0432_1: Manipulació de càrregues amb carretons elevadors (50h)

  • Formació Complementaria

  • MP0333: Mòdul de pràctiques professionals.

A continuació pots consultar les característiques del certíficat segons la informació que proporciona el SEPE, fent clic aquí.


Organitza


Destinataris


El programa del FOAP, subvencionat pel SOC a través de la Generalitat de Catalunya està destinat a:
  • Principalment a persones en situació d'atur que desitgen/necessiten reciclar-se per l'obtenció d'un certíficat de professionalitat que acrediti els seus coneixements.
  • També està destinat a persones en situació d'actiu (Treballant) que vulguin formar-se per una millora de la seva ocupabilitat.

Si estàs interessat i vols inscriure't
, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:

- Fes clic al botó superior "Inscriure't".
- Posat en contacte amb nosaltres a travès del menú "Contacta".
- Escriu-nos per Whatsapp.


Atenció:
La inscripció definitiva haurà de ser confirmada pel centre un cop entregada tota la documentació necessària.

La inscripció per la web no assegura la plaça per la realització del curs.
Agenda de cursos

  • Data d'inici: 03/04/2024
  • Data de finalització: 13/06/2024
  • Durada: 340 hores

Horari
De dilluns a divendres de 09:00 a 15:00

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació