A Infocentre t’acompanyem amb la formació del teu equip

Els canvis que estem vivint en aquests últims temps fan necessari que les empreses es desprenguin de velles dinàmiques en la gestió i formació dels seus equips.

I és que, en un món cada vegada més digitalitzat i robotitzat, les persones estan passant a ser un valor en sí mateixes.

Avui dia, l’equip humà és un factor clau per qualsevol organització que vulgui ser més competitiva, raó per la qual cada vegades més empreses són conscients de la importància de la formació continuada.

 A Infocentre t’acompanyem i assessorem en la formació del teu equip perquè en puguis treure el màxim rendiment.

 I com sabem fins a quin punt la formació contínua és indispensable, oferim plans de formació subvencionats, a cost 0 per a les empreses.


Vols formar el teu equip?

T'OFERIM PLANS DE FORMACIÓ A MIDA PER A LES EMPRESES 

 Col·laborem amb responsables de formació per a desenvolupar i gestionar de manera integral plans de formació per a empreses i entitats.

Per a alinear-nos amb els objectius del teu negoci, treballem en equip amb els responsables de RRHH i altres departaments pertinents de la teva empresa.

 

T'ajudem en la gestió del crèdit de bonificació, d'ajuts i subvencions

GESTIÓ DE LA BONIFICACIÓ

 Despreocupa’t de la gestió necessària per a accedir a ajuts i subvencions en matèria de formació.

 Podràs optar als recursos econòmics que la FUNDAE posa a disposició sense haver-te de preocupar de res: ens encarreguem de tot el procés, des de la notificació fins la justificació.  

 

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació