Aprofita quan estàs a l'atur per formar-te a Infocentre

Estàs a l’atur? Quan estàs a l'atur pot ser una oportunitat per aprofitar el temps lliure i dedicar-te a la formació. La formació continua és essencial per millorar les teves habilitats, ampliar els coneixements i augmentar les oportunitats professionals.

Aquí t’expliquem alguns avantatges de formar-te mentre estàs a l'atur:

  1. Millorar les teves competències: Amb la formació adequada, pots adquirir o millorar habilitats i coneixements en àrees específiques que siguin rellevants per a la teva carrera professional. Això pot ajudar-te a destacar entre altres candidats durant la recerca de feina.
  2. Adaptar-te als canvis del mercat laboral: El mercat laboral és dinàmic i està subjecte a canvis constants. Aprofitar el temps a l'atur per formar-te et permet mantenir-te actualitzat sobre les tendències, les tecnologies emergents i les noves metodologies de treball, que poden ser claus per a la teva futura ocupació.
  3. Ampliar la teva xarxa de contactes: Durant els cursos o les activitats formatives, tens l'oportunitat de connectar amb altres professionals i establir contactes valuosos en el teu camp. Aquests contactes poden obrir portes a futures oportunitats laborals o col·laboracions professionals.
  4. Demostrar motivació i compromís: Quan has aprofitat el temps a l'atur per formar-te i millorar les teves habilitats, demostres la teva motivació, el teu compromís i la teva dedicació per continuar creixent professionalment. Aquesta actitud positiva pot influir favorablement en el procés de selecció.
  5. Aprofitar recursos de formació gratuïts o subvencionats: A Infocentre t’oferim formació subvencionada a cost 0 per a tu. Assoleix els teus objectius professionals amb la nostra oferta formativa. Infocentre disposa d’una oferta formativa dirigida a persones que desitgen assolir els seus objectius professionals i compta amb un extens programa de formació amb més de 80 disciplines i amb més de 100 professionals. Pots consultar els cursos aquí.

 En resum, estar a l'atur pot ser un moment propici per dedicar-se a la formació i millorar les teves perspectives professionals. Aprofita aquest temps per adquirir noves habilitats, mantenir-te actualitzat i demostrar el teu compromís amb el teu desenvolupament professional.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació