Dóna un impuls a la teva carrera professional amb Infocentre

A Infocentre, estem totalment compromesos amb el teu creixement professional i personal. És per això que ens sumem al programa Projecta't, oferint un servei d'orientació professional que proporciona acompanyament personalitzat per a persones en actiu i autònomes.

Com ho fem?

1. Descobreix les teves competències: Mitjançant una anàlisi detallada de les teves habilitats personals i professionals, així com una comprensió a fons de la situació actual del mercat laboral i del teu sector.
2. Estableix el teu objectiu: Amb l'ajuda de l'autoconeixement i l'anàlisi d'ocupacions, treballem junts per definir amb claredat els teus objectius professionals.
3. Elabora el pla d’acció: Col·laborant estretament, delineem accions concretes que et guiaran cap a l'assoliment dels teus objectius.


En quins sectors ho oferim?

- Indústria del metall i mobilitat
- Construcció i instal·lacions
- Oci i benestar

Què aconseguiràs amb el nostre servei?

- Coneixement del sector: Desenvoluparàs una comprensió profunda del teu sector d'interès, coneixent eines, canals i recursos essencials per assolir el teu objectiu professional.
- Millora competencial i formativa: Potenciaràs el teu talent, adquiriràs i milloraràs coneixements i competències, iniciant així un procés continu de millora.
- Emprenedoria i/economia social i solidària: Identificaràs propostes de negoci viables per compte propi i/o exploraràs iniciatives vinculades a l'economia social i solidària

No esperis més per donar un impuls decisiu a la teva carrera i fer realitat els teus somnis professionals. Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic ablancafort@infocentre.cat o pgonzalez@infocentre.cat per obtenir més informació i iniciar el teu camí cap a l'èxit professional. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació