Treu el màxim profit de les bonificacions FUNDAE amb Infocentre

Infocentre facilita l’ús de les bonificacions FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) a les empreses. Com a entitat formativa, Infocentre s’encarrega de la gestió global dels cursos bonificats, des de l’assessorament i acompanyament fins a la justificació legal que acredita l’utilització del finançament per a la formació del personal de l’empresa. 

La formació bonificada permet que les empreses proporcionin accions formatives als seus treballadors sempre i quan estiguin relacionades amb l'activitat de l'empresa o el lloc de treball, perquè aquests actualitzin o millorin les seves competències de forma continuada i amb facilitats. Les formacions que us oferim des d’INFOCENTRE són executades per a professionals especialitzats.  

Totes les empreses disposen d'un crèdit de formació que varia segons el tipus i la magnitud de l’empresa i que és fruit de les aportacions realitzades per aquesta i els treballadors a la Seguretat Social. Aquest crèdit és el que poden gastar en la formació dels seus empleats. Cada empresa pot escollir quina formació proporcionar, amb el requisit que aquesta tingui relació directa amb l'activitat de l'empresa o el lloc de treball de l'empleat en formació. Per a l'empleat, els beneficis d'aquest sistema de formació és la possibilitat d’incrementar els seus coneixements i desenvolupament professional de forma gratuïta.

Infocentre, posa a l’abast de l’empresa totes les possibilitats a mida per tal que l’ús de la bonificació sigui el màxim efectiva possible, i garanteix que els empleats surtin de la formació amb el certificat corresponent i l’aprenentatge assolit. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació