Vacances, ordre i futur professional

Sovint, quan pensem en les vacances, ens venen al cap llocs idíl·lics on ens agradaria anar, persones a qui ens agradaria veure o sortides que tenim pendents de fer. No és tan comú plantejar-nos els dies de vacances com un espai de descans buit d’activitat. Descansar per descansar. Vivim a la societat de la productivitat i és per això que ens costa imaginar-nos una jornada de vacances sense res a l’agenda, però en el fons, quedar-se a casa també pot ser molt productiu i a més, descansaràs físicament.

Des d’Infocentre t’animem a dedicar algun dia de les teves vacances, amb la tranquil·litat i distància de la rutina i estrès habituals, a pensar en el teu futur professional. Quan tenim uns dies per desconnectar del nostre dia a dia laboral, és quan podem valorar si el que estem fent ens va bé, si bé ens ve de gust o necessitem fer alguna cosa nova que ens motivi i ens obri oportunitats, o simplement se’ns desperti la curiositat per aprendre sobre alguna cosa nova.

 Algunes preguntes que pots fer-te són:

  • Vull canviar de feina?
  • Estic complint els meus objectius professionals?
  • M’agradaria posar-me nous objectius?
  • Què necessito per a complementar la meva formació professional?

És molt important recordar-nos de tant en tant que mai no és tard per a emprendre nous reptes i camins professionals, per canviar i per seguir formant-nos. I també que Infocentre és aquí per a oferir-te les millors possibilitats per al teu cas concret, i assessorar-te en tot el procés, des de l’esbós del teu camí professional fins a l’execució i posada en pràctica dels nous aprenentatges.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació