Inici Comparteix

126 - Manipulació d'aliments

Descripció
Per la  correcta manipulació dels aliments és necessari conèixer els procediments i com s'ha de realitzar la manipulació per tal que aquesta sigui realitzada de manera segura. 

Continguts:

1. Els aliments

1.1. Tipus d’aliments
1.2. Contaminació microbiana dels aliments

2. Manipulació i higiene alimentària

2.1. Higiene del manipulador
2.2. Higiene del local
2.3. Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments

3. Legislació alimentària aplicable

3.1. Normativa actual genèrica
3.2. Aliments al·lèrgens i intoleràncies
Objectius
Objectiu general:
- Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.

Objectius específics:

- Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
- Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
- Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.
Organitza
Logo PIMEC - Consorci - Infocentre
Destinataris
Curs subvencionat a travès del Consorci per la formació Continua de Catalunya destinat principalment a:
  • Treballadors en actiu (Autonòms o en règim general)
  • Treballadors que hagin estat en situació d'ERTO
També podran accedir-hi, pendent de confirmació:
  • Treballadors en situació d'atur
  • Treballadors de l'administració pública

Si estàs interessat i vols inscriure't, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:

- Fes clic al botó superior "Inscriure't"
- Posat en contacte amb nosaltres a travès del menú "Contacta"
- Escriu-nos per Whatsapp
Agenda de cursos
Inici previst: 
Calendari a concretar
Horari
A concretar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació