Per la correcta manipulació dels aliments és necessari conèixer els procediments i com s'ha de realitzar la manipulació per tal que aquesta sigui realitzada de manera segura.
Continguts:
1. Els aliments 1.1. Tipus d’aliments 1.2. Contaminació microbiana dels aliments 2. Manipulació i higiene alimentària 2.1. Higiene del manipulador 2.2. Higiene del local 2.3. Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments 3. Legislació alimentària aplicable 3.1. Normativa actual genèrica 3.2. Aliments al·lèrgens i intoleràncies
Objectius
Objectiu general: - Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. Objectius específics: - Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles. - Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions. - Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.
Organitza
Destinataris
Curs subvencionat a travès del Consorci per la formació Continua de Catalunya destinat principalment a:
Treballadors en actiu (Autonòms o en règim general)
Treballadors que hagin estat en situació d'ERTO
També podran accedir-hi, pendent de confirmació:
Treballadors en situació d'atur
Treballadors de l'administració pública
Si estàs interessat i vols inscriure't, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:
- Fes clic al botó superior "Inscriure't" - Posat en contacte amb nosaltres a travès del menú "Contacta" - Escriu-nos per Whatsapp
Agenda de cursos
Inici previst: Calendari a concretar
Horari
A concretar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació