Inici Comparteix

Al·lèrgies i intol·leràncies alimentàries - 6 hores

Descripció
Alimenta el teu benestar, el dels teus clients o usuaris
Objectius
- Conèixer la gestió dels al·lèrgens en la manipulació de productes alimentaris per a la prevenció de reaccions adverses.
- Conèixer els requeriments de la legislació específica.

Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries. Conèixer l’aplicació pràctica del nou reglament d’etiquetatge de productes alimentaris.

Continguts:
1. Contaminació microbiana dels aliments
1.1. Vies de accés
1.2. Factors facilitadors

2. Higiene del manipulador
2.1. Higiene corporal
2.2. Hàbits higiènics

3. Higiene del local
3.1. Pla de neteja
3.2. Desinfecció de les instal·lacions, equips i estris
3.3. Control de plagues

4. Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments
4.1. Temperatura i temps en els procediments culinaris
4.2. Contaminació creuada
4.3. Abastament d'aigua
4.4. Emmagatzematge d'aliments
4.5. Residus
4.6. Transport i distribució d'aliments
4.7. Bones pràctiques laborals

5. Preparació culinària dels aliments
5.1. Verdures i fruites
5.2. Aliments congelats
5.3. Conserves i semiconserves
5.4. Aliments sensibles
5.5. Pastisseria

6. Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC

7. Marc normatiu higiènicosanitari
Organitza
Agenda de cursos
Del 20/10/2021 al 27/10/2021 - Dimecres de 18:00h a 21:00h

Del 17/11/2021 al 24/11/2021 - Dimecres de 18:00h a 21:00h


Horari
Duració: 6 hores
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació