Inici Comparteix

Al·lèrgies i intol·leràncies alimentàries - 6 hores

Inscriure'm Gratuït
Descripció

Alimenta el teu benestar, el dels teus clients o usuaris

Objectius
- Conèixer la gestió dels al·lèrgens en la manipulació de productes alimentaris per a la prevenció de reaccions adverses.
- Conèixer els requeriments de la legislació específica.

Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries. Conèixer l’aplicació pràctica del nou reglament d’etiquetatge de productes alimentaris.
Organitza
Agenda de cursos
Del 20/10/2021 al 27/10/2021 - Dimecres de 18:00h a 21:00h

Del 17/11/2021 al 24/11/2021 - Dimecres de 18:00h a 21:00h
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació