Inici Comparteix

ANGLÈS B.1.A + B.1.B - 120 hores

Descripció

Actualitza i acredita els teus coneixements de l’idioma

Objectius

Competències pragmàtiques: funcional i discursiva

Comprensió oral:

Comprendre els punts principals i informació específica de textos orals (intervencions, debats, amb referències, instruccions, narracions...) sobre temes generals d’actualitat o específics tramesos en un registre estàndard, de forma clara a velocitat mitjana i amb possibilitat de fer aclariments.

Comprendre i identificar la informació essencial, punts principals i detalls rellevants de textos orals sobre assumptes de caràcter general, actualitat o relacionats amb algun tema.

Expressió oral: expressar-se adequadament, de forma eficaç i amb una fluïdesa raonable, de temes o situacions diverses narrant i descrivint experiències o justificant opinions pròpies. Plantejar el discurs de forma coherent i clara, organitzat i cohesionat.

Comprensió escrita: identificar el tema, punts principals, fil argumental, detalls rellevants i ambclusions de textos clars i ben organitzats. Localitzar la informació en els textos més extensos, escriure textos senzills sobre temes quotidians o d’interès personal
Organitza
Agenda de cursos
Del 7/10/21 al 9/12/21 - De Dilluns a Divendres de 09:30h a 12:30h
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació