Inici Comparteix

ANGLÈS B.1.D + B.2.B - 120 hores

Descripció

Actualitza i acredita els teus coneixements de l’idioma

Objectius

B.1.D

Utilitzar l’idioma amb certa seguretat i flexibilitat, receptiva i productivament, tant de forma oral com de forma escrita, així com poder mediar entre interlocutors de diferents llengües, en situacions quotidianes i menys corrents que requereixin comprendre i produir textos en una varietat de llengua estàndard, amb estructures habituals i un repertori lèxic comú. Es versaran temes generals i quotidians o d’interès personal.

B.2.B

Capacitar els estudiants per utilitzar la llengua amb facilitat i eficàcia en situacions habituals i més específiques que requereixin comprendre, produir i tractar textos orals i escrits, conceptualment i lingüísticament complexos, en una varietat de llenguatge estàndard, amb un ampli repertori lèxic encara que poc idiomàtic, i que tracten temes generals, actuals o específics de l'àmbit d'especialització del parlant.
Organitza
Destinataris
  • Persones treballadores afectades per un ERTO en algu moment des de l'inici de la COVID'19
  • Persones treballadores de sectors afectats per la pandèmia originada per la COVID'19
  • Persones que es trobin en situació d'atur
Agenda de cursos
Del 3/05/2022 al 29/06/2022
Ubicació: Aula Emi
Horari
De dilluns a divendres de 9:30h a 12:30h
Durada total: 120 hores
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació