Inici Comparteix

Control de pànic col·lectiu

Descripció
1. Introducció
1.1. Tipus de catàstrofes: característiques i fases
1.2. Característiques del lloc de la catàstrofe: soterranis, espais oberts, llocs d´oci, esdeveniments esportius,
hospitals.
1.3. Comportament col·lectiu.
1.4. Pànic.
1.5.Trastorns: síndrome de l’estrès posttraumàtic. Síndrome del supervivent.
2. Àrea psicològica intervinents:
2.1. Auto-coneixement emocional i autocontrol.
2.2. Por i atacs de pànic.
2.3. Habilitats socials i capacitat de lideratge.
2.4. Atenció psicològica per a intervinents: Debriefing; desmobilització.
3. Àrea tècnica:
3.1. Control del comportament de pànic.
3.2. Actuacions davant d'altres comportaments.
3.3. El recompte.
3.4. Criteris a seguir en una adequada actuació en prevenció i avaluació d´una emergència.
Objectius

- Conèixer les característiques i fases d'una catàstrofe generadora de situacions de pànic col·lectiu.

- Facilitar l'autoconeixement i la gestió de les pròpies emocions com a intervinents en situacions de pànic.

- Saber com cal actuar enfront situacions de pànic.

Organitza
Logo Infocentre - Consorci - PIMEC
Destinataris
Curs subvencionat a travès del Consorci per la formació Continua de Catalunya destinat principalment a:
  • Treballadors en actiu (Autonòms o en règim general)
  • Treballadors que hagin estat en situació d'ERTO
També podran accedir-hi, pendent de confirmació:
  • Treballadors en situació d'atur
  • Treballadors de l'administració pública
Si estàs interessat i vols inscriure't, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:

- Fes clic al botó superior "Inscriure't"
- Posat en contacte amb nosaltres a travès del menú "Contacta"
- Escriu-nos per Whatsapp
Agenda de cursos
Inici:06/09/22
Fi: 24/09/22
Duració: 30 hores
Horari

Dimarts i divendres de 18 a 21:00 hores

Dissabtes de 9:30 a 13:30 hores

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació