Inici Comparteix

FPO DUAL - Itinerari Manteniment industrial

Inscriure'm Subvencionat
Descripció
T'interessa el món del manteniment industrial?
Ets una persona jove entre 16  i 29 anys i et trobes en situació d'atur?
Vols formar-te en el sector del metall?Dins del marc de la Formació Professional per l'Ocupació (FPO), el Servei d'Ocupació de Catalunya subvenciona el programa de la FPO Dual.

Aquest programa té per finalitat la formació de persones joves entre 16 i 29 anys, que vulguin accedir al mercat laboral en l'àmbit corresponent al programa anomenat.

Gràcies a aquest programa, l'alumne participa en el programa d'un any de durada on combina la formació al centre de formació i la formació en el centre de treball.

Aquesta formació permet una capacitació de l'alumne a mida que cobreixi les necessitats que demana l'empresa i faci que l'alumne pugui adquirir les competències i habilitats específiques del sector relacionat.

Després de la selecció inicial, l'alumne que accedeixi al curs obtindrà un contracte laboral que relaciona empresa i alumne durant el període d'un any.

Aquest contracte serà subvencionat integrament pel SOC i per tant, l'alumne rebrà un salari tant per la formació teòrica com pràctica.
Objectius
Per l'alumne, permet adquirir les competències necessaries per desenvolupar-se amb èxti dins del mercat laboral i aplicar coneixements a la realitat empresarial i laboral del día a día. Aquesta formació fuig de conceptes teorics excessius i té un component eminentment pràctic per tal de reduïr l'esbaix entre la teoria de l'aula i la realitat empresarial.

Per l'empresa, el programa li permet disposar d'una persona interessada en un tipus de feina i permet formar-lo durant un llarg periode de temps, per tal de que en el moment que l'empresa hagi de fer front a les despesses pròpies de qualsevol treballador, aquest hagi superat la corba d'aprenentatge de qualsevol lloc de treball i pugui ser un treballador que esdevingui rendible dins de l'activitat de l'empresa. 

Distribució de la durada del programa
Formació en centre de formació : 35 %
Formació en centre de treball: 65 %
Organitza
Logo FPO Dual
Destinataris
Persones joves entre 16 i 29 anys que es trobin en situació d'atur

Les inscripcions hauran de ser confirmades pel centre un cop realitzat el procès d'inscripció i haver entregat la documentació necessaria.


Si estàs interessat i vols inscriure't, pots fer-ho en qualsevol de les següents opcions:

- Fes clic al botó superior "Inscriure't"
- Deixa'ns les teves dades mitjançant el següent formulari
- Escriu-nos per Whatsapp
Agenda de cursos
Inici previst: Novembre 2022
Horari
A concretar
La durada del programa és d'un any.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació