Inici Comparteix

Seguretat alimentària: manipulació i control d’aliments - 6 hores

Inscriure'm Subvencionat
Descripció

Si estàs en contacte directe amb els aliments, forma’t i certifica't

Inclou
  1. Contaminació microbiana dels aliments

1.1.Vies de accés

1.2.Factors facilitadors

  1. Higiene del manipulador

2.1.Higiene corporal

2.2.Hàbits higiènics

  1. Higiene del local

3.1.Pla de neteja

3.2.Desinfecció d’instal·lacions, equips i estris

3.3.Control de plagues

  1. Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments

4.1.Temperatura i temps en els procediments culinaris

4.2.Contaminació creuada

 

4.3.        Abastament d'aigua

4.4.        Emmagatzematge d'aliments

4.5.        Residus

4.6.        Transport i distribució d'aliments

4.7.        Bones pràctiques laborals

4.8.        Preparació culinària dels aliments

4.9.        Verdures i fruites

4.10.      Aliments congelats

4.11.      Conserves i semiconserves

4.12.      Aliments sensibles

4.13.      Pastisseria

4.14.      Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC

4.15.      Marc normatiu higiènic sanitari

Objectius

-  Adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 109/2010 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària.

 

Objectius específics:

 Conèixer els perills de contaminació d'un aliment, el seu origen, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar.

-  Aprendre a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària.

Conèixer com realitzar la manipulació d'aliments, tenint en compte la influència de la conservació i l'emmagatzematge adequats, així com la higiene dels equips, els locals i els utensilis.
Organitza
Agenda de cursos
Inici: 25/05/2022
Fi: 26/05//2022
Durada: 6 hores
Horari
Dimarts i dimecres de 09:30 a 12:30
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació