Si estàs en contacte directe amb els aliments, forma’t i certifica't |
1.1.Vies de accés
1.2.Factors facilitadors
2.1.Higiene corporal
2.2.Hàbits higiènics
3.1.Pla de neteja
3.2.Desinfecció d’instal·lacions, equips i estris
3.3.Control de plagues
4.1.Temperatura i temps en els procediments culinaris
4.2.Contaminació creuada
4.3. Abastament d'aigua
4.4. Emmagatzematge d'aliments
4.5. Residus
4.6. Transport i distribució d'aliments
4.7. Bones pràctiques laborals
4.8. Preparació culinària dels aliments
4.9. Verdures i fruites
4.10. Aliments congelats
4.11. Conserves i semiconserves
4.12. Aliments sensibles
4.13. Pastisseria
4.14. Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC
4.15. Marc normatiu higiènic sanitari
- Adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 109/2010 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària.
Objectius específics: Conèixer els perills de contaminació d'un aliment, el seu origen, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar. - Aprendre a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària. |